h

SP Dijk en Waard zoekt jongeren waaronder ook een ICT student

16 juni 2023

SP Dijk en Waard zoekt jongeren waaronder ook een ICT student

Foto: SP

Ook de SP Dijk en Waard is op zoek naar ict studenten zoals deze Joeke de Graaf in Ferwert die het leuk vindt om o.a. onze lokale media te gaan beheren. Veel jongeren hebben grote problemen om nog een betaalbare kamer te kunnen huren of een sociale huur - of koopwoning te vinden. Helaas hebben 4 Rutte kabinetten op rij voor veel problemen gezorgd voor jongeren op dit gebied, maar ook voor ouderen die geen betaalbare en geschikte seniorenwoning meer kunnen vinden waardoor de doorstroming op onze woning "markt" al jarenlang bijna geheel stil ligt.

De neoliberale politiek en hun marktwerkingsdroom heeft veel kapot gemaakt voor ons.
Zie naast ons woonprobleem ook onze Energie "markt, de Zorg "markt" de OV "markt" waarbij winsten verdwijnen in de diepe zakken van aandeelhouders en de verliezen alleen maar door ons opgebracht moeten worden.

Ook niet ict-studenten zijn uiteraard van harte welkom om samen in onze gemeente Dijk en Waard een werkgroep te gaan vormen en zo hun problemen met voornoemde gebieden in kaart te gaan brengen om met hulp van ervaren en actieve SP’ers aan te kunnen gaan pakken in onze lokale politiek.

Voel je je aangesproken?

Mail dan naar onze lokale voorzitter Cor Hoekstra, dijkenwaard@sp.nl of bel 06 3760 7253

Kijk eens rond op onze landelijke SP Jongeren site: https://jongeren.sp.nl/onderwerpen

En ons juni 2023 maandblad De Tribune: https://www.sp.nl/tribune/2023/tribune-juni-2023-revolutie-van-algoritmen

Reactie toevoegen

U bent hier