h

SP Actie tegen huurverhoging: "0% is genoeg" Doe mee en teken ook!

27 april 2020

SP Actie tegen huurverhoging: "0% is genoeg" Doe mee en teken ook!

Foto: SP

Vandaag viert Nederland geen koningsdag maar woningsdag. Maar Woningsdag zou nog veel leuker zijn als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel huishoudens in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. De SP start daarom de actie '0 is genoeg' en roept iedereen op te tekenen voor het bevriezen van de huren:
https://sp.nl/nieuws/2020/04/sp-start-actie-tegen-huurverhoging-0-is-genoeg

Reactie toevoegen

U bent hier