h

Geslaagde ledendag SP Noord-Holland 2020

7 maart 2020

Geslaagde ledendag SP Noord-Holland 2020

Foto: SP

Op vrijdag 28 februari organiseerde onze Provinciale fractie een SP-ledendag. Wij reisden met de leden van de overige afdelingen uit onze regio met de bus naar het Provinciehuis in Haarlem.

Door een team van vrijwilligers werd een rondleiding verzorgd in het imposante gebouw. Statenlid Remine Alberts en fractievoorzitter Eric Smaling vertelden vervolgens over de provinciale politiek en over hoe we als SP in de provincie en in het provinciehuis te werk gaan. Hedendaagse thema’s als het klimaat, medezeggenschap, het circuit van Zandvoort, Erfgoed en Archeologie in Noord-Holland, de beoogde boskap in de Schoorlse duinen, het Twiske, Tata Steel; het kwam allemaal voorbij.
Na afloop en een hapje en drankje vertrok een ieder geïnspireerd weer huiswaarts.

Reactie toevoegen

U bent hier