h

SP en de EU: Zorg dat Brussel niet de baas wordt. Ga stemmen!

10 mei 2019

SP en de EU: Zorg dat Brussel niet de baas wordt. Ga stemmen!

Foto: SP

Europese elite wil van Europa een superstaat maken.
SP Europarlementariërs niet.
Ze leveren de helft van hun persoonlijke salaris in en schenken het aan goede doelen. De riante onkostenvergoedingen worden keurig met bonnetjes verantwoord en wat niet wordt opgemaakt, wordt keurig teruggestort.
Zoals het hoort met gemeenschapsgeld.

...

Is de SP voor een Nexit? Nee. Waar de SP wel voor is?
Bindende volksraadpleging over belangrijke beslissingen, raadpleeg de mensen maar, ze zijn namelijk echt niet gek.

Goede samenwerking tussen landen, een gezamenlijke aanpak van het migratieprobleem, samen bestrijden van terrorisme en belasting diefstal, samenwerken om het klimaat te verbeteren ( waarbij de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen en huishoudens geholpen worden) en om samen de vrede in Europa te behouden. Kortom, waar de EU voor is opgericht.
Het verhuiscircus van Brussel naar Straatsburg mag morgen stoppen.

De SP pleit al jaren voor openheid en verantwoording over alle kosten en vergoedingen en onze moties daarvoor worden in Brussel steevast weggestemd. Wat is er mis met bonnetjes overleggen en verantwoorden waar al het geld aan uitgegeven wordt?

Kijk naar de uitleg waarom de EU ooit ontstaan is en waarom we terug moeten naar de basis.

Stem SP !

https://m.youtube.com/watch?v=xEMs64WhSdM&feature=share

Reactie toevoegen

U bent hier