h

Start Verkiezingscampagne meerdere SP afdelingen in Schagen: De buurt in en bewoners spreken over woningnood en schrappen buslijnen

17 februari 2019

Start Verkiezingscampagne meerdere SP afdelingen in Schagen: De buurt in en bewoners spreken over woningnood en schrappen buslijnen

Foto: Willem Croese / Willem Croese

De aftrap voor de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen heeft SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling samen met meerdere SP afdelingen letterlijk gegeven in Schagen. De SP'er is met zijn partijgenoten de wijk ingegaan om de inwoners op te roepen te stemmen op 20 maart en hen te vragen hoe het zit met woningnood en schrappen van hun buslijnen. Ook zijn in het kader van 'Tijd voor Rechtvaardigheid' nieuwe SP-leden en vrienden ingeschreven. 

Reactie toevoegen

U bent hier