h

"Tijd voor Rechtvaardigheid"

3 september 2018

"Tijd voor Rechtvaardigheid"

Foto: AM

Grote demonstratie Rotterdam 15 september.      Is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen? Kom ook en geef je op.

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom starten we op 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd voor rechtvaardigheid.

Kom ook en mis het niet!

Wat? Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
Waar? Wilhelminakade Rotterdam
Wanneer? 15 september: ontvangst vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur.

Klik op de link en geef je op: https://doemee.sp.nl/15september

Reactie toevoegen

U bent hier