h

Teken voor een Nationaal Zorgonds

30 augustus 2016

Teken voor een Nationaal Zorgonds

Al bijna 100.000 mensen gingen u in korte tijd voor. Steun het plan om de zorg terug te brengen naar waar het hoort, zonder de eigen risico boete op ziek zijn van €385,- (plannen voor al €500 in 2017) en weer een goed basispakket inclusief tandzorg, fysiotherapie en GGZ. Wég met de enorme burocratische miljoenen verspilling en de zorgverzekeraars. En we gaan onze eigen arts en zorgverlener weer zelf kiezen, wég met al die contractjes! 10 Jaar marktwerking in de zorg heeft het alleen maar duurder gemaakt en het basispakket uitgekleed! Géén winstuitkering aan aandeelhouders van ziekenhuizen en zorgverzekeraars! Deze discussie barst binnenkort ook weer los in Den Haag.

 

Ook in Heerhugowaard krijgt u de komende tijd een infokrant in uw bus. Maar als u ons op straat ziet kunt u ook uw handtekening zetten voor steun en gaan we u uitnodigen voor een infoavond in Heerhugowaard over het nieuwe nationale zorgplan.

Doe mee en teken alvast voor steun.

www.nationaalzorgfonds.nl

Foto: SP

Reacties

Als dit ooit realiteit wordt wil ik daar graag gebruik van maken aangezien mijn uitkering zou mij dat een hoop geld schelen . Ik juich het toe als dit realiteit wordt!

Reactie toevoegen

U bent hier