h

Fractie en commissieleden beëdigd

28 maart 2014

Fractie en commissieleden beëdigd

Donderdagavond 27 maart zijn de allereerste raads- en commissieleden van SP-Heerhugowaard beëdigd. Een historisch moment voor de afdeling. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om dit te bereiken. Om dan ineens 3 naambordjes met het rode tomaten-logo op de raadstafel te zien staan, is even kicken. Burgemeester Han ter Heegde bracht alle vrolijkheid al weer snel in perspectief. Hij benadrukte dat deze raad voor de zware taak staat het goede te behouden in deze tijd van bezuinigingen en transities. Hij is daarom vast blij met de komst van de SP. Dat is namelijk precies waar we voor gaan. 

Hieronder op de foto: fractieleden, commissieleden en steunfractieleden. Onder vlnr: Cor Hoekstra, Jakob Wedemeijer en Thierry Degreef. Boven vlnr: Corry Plug, Ada Pasman, Alex Seeger, Martin Ooms en Arthur Bottenburg. Bob Hulst ontbreekt, hij had dienst bij de brandweer.  

Reacties

Vanuit een zonovergoten mooi Friesland gefeliciteerd met jullie beëdiging in de gemeenteraad van Heerhugowaard. Heel veel succes gewenst de komende 4 jaar.

Nu gaan we er voor om onze naam waar te maken.

Succes allemaal!

Tranen in mijn ogen, SUPER maar nou aan het werk!

Van harte gefeliciteerd! Nog meer SP-raadsleden in de regio. Maak er het beste van en veel succes (en plezier!).

HOERA voor de SP, mijn favoriet! Blij je zo succesvol te zien Jakob, maak het waár! tante Gerry

Reactie toevoegen

U bent hier