h

Verkiezingsprogramma

28 december 2013

Verkiezingsprogramma

 

Het Verkiezingsprogramma SP-Heerhugowaard GR 2014-2018:

Bekijk in pdf:

KLIK HIER

Download in pdf:

KLIK HIER

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

In het programma staat dat de SP voorstander is van windmolens, ik dacht dat deze alleen op subsidie draaien. Het is al bewezen dat dit niet werkt en alleen geld kost, jammer.

Gelukkig draaien die molens niet alleen op subsidie, maar vooral op wind.
Het zou te gek zijn als de molens alleen maar dankzij subsidie zouden kunnen bestaan. In de praktijk worden vooral ontwikkelingen gesubsdieerd (en dat is wel goed), maar moeten windmolenpark eigenaren zelf voor de financiering zorgen.

Er wordt hier alleen gesproken over geld, wanneer wordt er eens geluisterd naar de bewoners die er 300 meter vanaf wonen. Ik heb slapeloze nachten van die krengen. De herrie is niet te harden. Stad van de zon, noem het maar stad van de Herrie/vuil en wind. De provincie wil de molens verplaatsen. Jongens omarm dit plan voordat er straks vele splinternieuwe huizen onverkoopbaar worden. Het Luna wind commité is niet voor niets in het leven geroepen.

Reactie toevoegen

U bent hier