h

ONZE FRACTIE

20 maart 2013

ONZE FRACTIE

Jakob Wedemeijer 

Sociaal advocaat, vader van 3 kinderen en al jaren actief voor de SP. “Ik wil Heerhugowaard socialer maken en terugvechten tegen de asociale Haagse bezuinigingen.” Jakob is Fractievoorzitter en lid van de commissie Middelen, samen met Alex Seeger.

Cor Hoekstra

Engineer. Ervaren bestuurslid en netwerker voor SP-Heerhugowaard. “Ik vind saamhorigheid en kleinschaligheid belangrijk voor de menselijke maat in Heerhugowaard. En zorgen dat mensen krijgen wat ze nodig hebben.” Cor is raadslid en lid van de commissie Maatschappelijke ontwikkeling, samen met Martin Ooms.

Thierry Degreef

 

Al jaren actief in het vrijwilligerswerk, jongerenorganisatie ROOD van de SP en de SP. “Ik kan niet tegen onrecht en tweedeling, ik wil daar iets aan doen. Op straat en in de raad. Thierry is raadslid en lid van de commissie Stadsontwikkeling, samen met Martin Ooms. 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier