h

SP feliciteert de helden van de Achterhoek

8 november 2013

SP feliciteert de helden van de Achterhoek

Na een maandenlang lange strijd tegen hun ontslag hebben de 800 thuiszorgmedewerkers van Sensire donderdag een grote overwinning geboekt. Zij houden vast werk en hun rechten. Er is een akkoord bereikt waarin is geregeld dat de zorgorganisaties TSN en Zorgkompas de thuiszorgmedewerkers overnemen tegen dezelfde arbeidsvoorwaarden.

Emile Roemer

Fractievoorzitter Emile Roemer is verheugd: ‘Actievoeren helpt. Het aanhoudende verzet van de Abvakabo/FNV en de stoere mannen en vrouwen van Sensire heeft zijn vruchten afgeworpen. Voor 800 mensen is ontslag van de baan en daar feliciteer ik ze van harte mee!’       Lees meer op

https://sp.nl/zorg/nieuwsberichten/15368/131107-sp_feliciteert_helden_van_achterhoek.html

Reactie toevoegen

U bent hier