h

Ledendag Openair 2012

15 augustus 2012

Ledendag Openair 2012

Zondag 19 augustus 2012 gaat het echt beginnen: de start van de SP verkiezingscampagne.

SP OPEN AIR 2012 is: de hele dag feestelijk samen zijn, in en om het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Met een heleboel partijleden en hun familie, jong en oud, nieuw of allang van de partij. Een unieke kans om in gesprek te gaan met onze Kamerleden. Die zijn er helemaal voor u. Doe mee aan een van de politieke debatten. En mis het niet als Emile Roemer zijn plannen met Nederland vertelt, met de Kamerverkiezingen in zicht. Alles in een geweldig sfeervolle omgeving, omlijst met muziek, cabaret. En iedereen gaat tijdens dit feest heel bijzonder op de foto - om OPEN AIR 2012 nooit meer te vergeten!

De vooruitzichten zijn goed, zowel qua weer als qua peilingen. We vertrekken in Heerhugowaard vanaf het Stationsplein om 09:00 uur precies. Kom dus vóór deze tijd instappen. De kaarten krijgt u in de bus uitgereikt en kunt u dan gelijk afrekenen.

U bent hier