h

Actie bij WNK in Alkmaar

29 september 2011

Actie bij WNK in Alkmaar

SP Heerhugowaard voert (in samenwerking met SP Alkmaar) actie bij de poort van WNK in Alkmaar

Op vrijdag 30 september (rond 12 uur) voert SP afdeling Heerhugowaard, in samenwerking met SP afdeling Alkmaar, actie bij de poort van WNK in Alkmaar. Het doel is om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen die later dit jaar zullen worden aangeboden in Den Haag. Dit alles is in het teken van "Armoede werkt niet".
De heer Van Eijk (algemeen directeur WNK Bedrijven Alkmaar) heeft toegezegd om op korte termijn met de SP te willen praten over de gevolgen van de kabinetsplannen voor de werknemers van WNK in de regio.
voor meer info (op opgave van deelname): Cor Hoekstra (organisatie-secretaris) telefoon 06-55387736

U bent hier