h

Buurtcomité en SP gaan samenwerken

4 juli 2008

Buurtcomité en SP gaan samenwerken

Gisteravond hebben SP-Heerhugowaard en het buurtcomité van de Middenweg een eerste gezamenlijke vergadering gehad. Dit gebeurde op uitnodiging van het buurtcomité. Het buurcomité hield de plannen vier jaar geleden ook al een keer tegen. Helaas moeten de buurtbewoners weer aan de slag. Men is blij deze keer samen met SP-Heerhugowaard op te kunnen trekken. De vergadering was er één van "geen woorden maar daden." In no time werd kennis gemaakt, werden de taken verdeeld, ging iedereen huiswaarts en aan de slag.

Afgesproken is een buurtbrief op te stellen en huis aan huis te verspreiden. Ook wordt vlak na de zomervakantie een buurtbijeenkomst georganiseerd en zal de website van 4 jaar geleden weer nieuw leven worden ingeblazen (www.middenweg27.nl)
Ook zal worden uitgezocht of de projectontwikkelaar al een aanvraag voor een bestemmingsplanwijziging heeft ingediend. De datum van indiening van zo'n aanvraag is namelijk bepalend voor de periode waarbinnen bezwaarschriften kunnen worden ingediend. Sommige buurtbewoners vrezen dat dit net in de zomervakantie zal vallen.

U bent hier