h

SP-actie om puinhoop rond Middenwaard te verbeteren

8 oktober 2007

SP-actie om puinhoop rond Middenwaard te verbeteren

De SP gaat actie voeren om de puinhopen rond Middenwaard te verbeteren. Doe jij mee? We hebben een pamflet met handtekeningenlijst gemaakt en gaan bij de ingangen van Middenwaard handtekeningen verzamelen. Onderaan dit artikel vind je een link om ook via deze website je steun aan de actie te geven. Uit het pamflet:

Onbereikbaar, ontoegankelijk en gevaarlijk. Zo is de situatie rond Middenwaard voor voetgangers, fietsers, ouderen, slechtzienden, mensen met rollator, scootmobiel of rolstoel. Via grote omwegen en onveilige situaties kom je uiteindelijk bij de schots en scheef neergesmeten platen met ongelijke en opstekende randen. Na een buitje is alles blubberig en spekglad. Dat is dan de entree van Middenwaard. Niet erg gastvrij, maar vooral ook veel te gevaarlijk. Zeker met de herfst en winter voor de deur. Natuurlijk, bouwen geeft overlast. Maar dit is niet nodig. Voor de automobilisten is al goed gezorgd. Nu ook nog voor alle andere bezoekers!

We noemen de actie: Middenwaard Minderwaard en hebben 5 concrete actiepunten die de situatie moeten gaan verbeteren.

  • bestraten entree Middenwaard bij Hema
  • bestraten toegezegd pad tussen Deka en Hema
  • opheffen omwegen van loop-/fietsroutes vanuit de wijk

  • bestraten externe winkeltoegangen
  • maken voet-fietspad van Stadsplein tot La Brocca

    Wat jij kunt doen?
    Zaterdag 13 oktober gaan we van 11.00 tot 14.00 uur bij alle ingangen van Middenwaard staan om handtekeningen op te halen en te horen wat bezoekers van de situatie vinden. Je kunt daar je handtekening komen zetten. Wil je meer? Natuurlijk kun je ook komen helpen met het ophalen van de handtekeningen. Stuur dan even een mailtje naar heerhugowaard@sp.nl

    Voor het downloaden van het pamflet en het bekijken van foto’s over de situatie in Middenwaard klik hier

    Wil je nu de actiepunten onderschrijven? Klik dan hier.

  • U bent hier